keskiviikko 14. elokuuta 2013

Pro tip: Pennun koon mukana kasvaa energian määrä

Viikonloppuna oli yökylävieraita ja se sekä luultavasti myös rokotuksen väsyttävät sivuvaikutukset antoi meidän nukkua koko yön puoli seitsemään asti ilman herätyksiä. Roki oli aivan intona kun aamulla oli heti vieraita!

Pentu asetuu kurveissa aloilleen ja ottaa muutenkin automatkat rennosti.

Ollaan pikku hiljaa ruvettu ottamaan peruslenkkiin lyhyttä lisäkoukausta silloin kun näyttää siltä, että Rokilla on paljon virtaa. Eli joka kerta paitsi jos sataa, jolloin syy on minussa ei Rokin energianpuutteessa. Pentu onkin tuplannut kokonsa siitä kun se meille melkein 6 viikkoa sitten tuli, nimittäin painoa on jo 12,5 kg ja pennulla ikää eilen sen 13 viikkoa. Ei kai nyt mikään ihmekään jos ei samat konstit riitä saamaan Rokia unten maille.

Juuri äsken lähdettiin pitkää suoraa tietä pitkin taajama-alueen ulkopuolella ajatuksella että katsotaan pitkällekö pentu jaksaa. Tätä kautta menee myös 1,5 tunnin (7,2 km) lenkki jota päästään kulkemaan sitten kun pentu ei ole enää pentu laisinkaan. Tänään päästiin leppoisaa vauhtia tunnissa peräti 3 km kunnes soitin Karille että voisit alkaa tulla hakehen. Kun pysähdyttiin odottamaan auton saapumista, Roki otti ja lysähti maahan asti odottelemaan.

Hetikohta tämän jälkeen ilmestyi ensin sateenkaari ja sen jälkeen
soitettiin kuvanottovälineellä Kari poimimaan meidät kotiin.

Kotona sai ilta-aterian ja vesi maistuu pal-jon. Nyt pentu lepää takaeteisessä omalla petillä tuulettimen edessä ja minä sain hetken aikaa päivittää blogia. Eikä kello ole kuin vasta viisi yli kymmenen!

On kyllä itekin taas niin puhki kun töiden jälkeen Roki ei haukunnaltaan, yrinältään, minua tai porttia vasten hyppimisineen (tänään otti oikein pitkältä vauhtia ja törmäsi tietysti hölmö kesken hypyn siihen porttiin) ja jalkojen tai huonekalujen puremisineen päästä meitä ollenkaan päikkäreille. Tänään tuli uusi Akkari ja edellistkään en ole vielä ehtinyt lukea. Sentäs tänään ja toissa-aamuna pääsin vielä noin tunniksi nukkumaan aamupissin jälkeen ennen aamukävelyä ja -ruokaa. Siitä on vaan hirmu vaikea nousta herätyskelloon jos Roki ei ole hereillä!

1 kommentti:

  1. en malta odottaa että pääsen sinne ! :):):):):)
    Hihiii :D :D

    Ps robottivarmenteet pois?

    VastaaPoista