keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pikapäivitys

Roki on palautunut mahapöpöstä täysin takaisin omaksi riehakkaaksi itsekseen. Tämä ja eilinen päivä on sujunut ilman kummempia sattumuksia. Kari on palannut lomalta töihin jo viikko sitten, ja me Rokin kanssa opetellaan työssäkäyntirytmiin sillä aikaa. Nätisti saa Rokin nukkumaan tai puuhailemaan omiaan lähes koko töissäoloajaksi, ja iltapäivälle ajoittaa sitten ne suurimmat äksönit.

Näinä kahtena päivänä Roki on ollut yli puolet ajasta Oikein Hieno Pentu. Jopa valloittavan söpö, erityisesti unenpöpperöisenä juuri herättyään (kun virtaakaan ei vielä ole yli mittariasteikon). Vielä kun saadaan joku konsti ylivilliys-eposodien rauhoittamisksi tai edes kanavoitua johonkin muuhun kun jalkoihin hyökkimiseen ja puremiseen. Pitäisi aina muistaa napata joku ärinälelu kun lähtee pihalle, voi sitten kesken kaiken syöttää Rokin hampaille sitä.

Roki tykkää aurinkotuoleille kiipeilystä.
Illuusio tuoreudesta: kuva otettu viime perjantaina.


Ai niin. Pentu on nyt keksinyt että pöydän välitason kautta voi kiivetä petinä toimivan pahvilaatikon päälle asti. Koska petilaatikko on yhdestä sivustaan portissa kiinni, niin Roki vähän mittaili sillä silmällä että pääsisiköhän tästä portista hyppäämällä yli. Ei muuten pääse, koska petilaatikko lähti pois ja vaan huopa jäi paikalle kuten oli ennen koko laatikkoa ollutkin. Kelpaa näemmä niinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti